Onward Gospel Church

SectionSanctuaryLoungeLayout1Layout1Layout1

The design of Onward Gospel Church meets various constraints given by its restrictive site (both physically and code-wise!) Given that the sanctuary must take the entire width of the site, it was expanded and moved to the back of the lot, as a single storey element with a climbing roofscape. At the front, the lobby area is to be expanded and much needed classroom and office space are located on an expanded second storey. [in design]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s